Broager Skansen

Fleggaard Open 2020 afvikles i Broager Sparekasse Skansen, som er den nye store multihal i Sønderborg. Mange kender sikkert allerede hallen for stedet hvor SønderjyskE håndbold spiller deres hjemmekampe med mere end 2.500 tilskuer hver gang.
nvj-2665

map
GPS 54.911467,9.77062

Der er 10 badmintonbaner i hallen som ikke er en typisk badmintonhal, men vi plejer at sammenligne det lidt med de andre store haller hvor der spilles All England, China Open osv. Så altså en god mulighed for at øve sig på at spille i store haller.
Der er et superfint cafeteria i hallen som har mange gode tilbud på dagen og da stævnet ligger midt i december er der også opstillet salgsboder forskellige steder med æbleskiver, klejner og hvad der ellers hører sig julen til.
Broager skansen ligger lige ved siden af Dybbøl Badminton Arena, som er klubbens egentlige hjemmebane. Dette er en mere traditionel hal med 6 baner, som også vil blive benyttet. Grundet Corona afvikles kampene opdelt i hver sin hal, således at spillere og tilskuere ikke blandes. 

Sammen med denne hal ligger klub54 hvor der er mulighed for at spiller bordtennis, airhockey, wii, pool og meget mere. Der vil være gratis adgang til klubben for alle deltagere hele dagen.