Sponsorer

Hovedsponsor på stævnet er Fleggaard:
fleggaard
Fleggaard har ydet et økonomisk bidrag til stævnet.

Her kan især femhæves 10 store chokolader, som gives til de 10 bedst repræsenterede klubber målt på antal deltagere. (Dog minimum 10 deltagere).

vinder

Præmiesponsor:
intersport er sponsor på pokaler og medaljer, hvilket har gjort det muligt at give ganske store pokaler til alle der efter stævnets regler spiller sig til en plads i Hall off fame.

.LOGO_RSL_sort
RSL er sponsor på tv gulvet

tv_gulv
For at give børnene en ekstra oplevelse ved vores stævne, opstilles klubbens 2 tv baner. Disse baner benyttes fortrinsvis til at spille finaler på. Men henover dagen vil der også blive spillet tilfældigt udvalgte kampe, således alle kan være heldige, at få denne oplevelse med fra stævnet

broager_sparekasse

Broager Sparekasse er klubbens hovedsponsor og støtter klubben økonomisk.
Hvilket er med til at give os mulighed for at lave en masse spændende aktiviteter henover sæsonen.

ipnordic er hovedsponsor i vores ungdomsafdeling. ipnordic har blandt meget andet været med til at gøre det muligt at vi i dag har et superflot sæt klubtøj som vi spiller alle vores holdkampe i, og ellers så tit det kan lade sig gøre.

Danfoss er hovedsponsor i vores seniorafdeling som i denne sæson har hold i kredsserien og serie 1 + yderligere 2 seniorhold. Også i seniorafdelingen har vi med hjælp fra Danfoss fået nye spilledragter.